Vi i E-1337 Software stræber efter at løse dine problemer på bedste vis, hurtigste vis og billigste vis.

Vi er et nyt og ungt IT-konsulentfirma, som består af kompetente konsulenter, der hver især har deres speciale. Således har vi en stor spændevidde, der blandt andet dækker over Windows applikationer, hjemmesideopsætning og sikkerhed. Hvad end du måtte have af IT-opgaver, vil vi imødekomme disse problemer med en specialist i hånden.

Vi betragter os selv som udviklere med den sidste nye viden. For at få dit produkt til at blive det bedste, ser vi det som en nødvendighed at være opdaterede inden for de nyeste løsningsmuligheder, og derfor er dette netop i højsædet hos os.

Når du har indgået en aftale med os, garanterer vi 100 % fokus på netop denne aftale. Det er vigtigt for os, at dine behov bliver varetaget, og at al opgaveløsning fra vor side er baseret på netop disse behov. Det er vores erfaring, at udviklingsprocessen SCRUM er et godt værktøj til dette. På denne måde er det et samarbejde, hvor vi sparrer og har en løbende kommunikation, således at du som kunde bliver inddraget og medvirker i opgaveløsningen.

I det tilfælde, at vi mener, at opgaven ikke kan løses optimalt af os, kan vi finde nogen, der kan.

Du ringer aldrig forgæves.